fbpx

 

.

.

Verbind met like-minded souls

 

Die denken in kansen en geloven in mogelijkheden.

Bouw mee aan een holistische maatschappij 

Wil je meehelpen met de verandering naar meer holistische wereld? En wil je blijven leren, geïnspireerd worden door gelijkgestemden en je netwerk uitbreiden? Word dan lid van de Make Love Work community. We geven je toegang tot ons online platform waar je de tribe kan ontmoeten. Je krijgt het volgende:  

Business & Lifestyle tools

Je krijgt E-guides over deze topics:

– Liefde & relaties: verdiep de relatie met jezelf en je partner

– Ayurveda: verhoog je weerstand en activeer je zelf-genezend vermogen

– Selfcare: ontwikkel liefdevolle rituelen met jezelf

– Bewust ondernemen: onderneem in flow met het ritme van de natuur

– Leiderschap: maak de moedige leider in je wakker

Deel kennis, ervaring, skills en verhalen

Je hebt op het online platform de mogelijkheid om hulp te vragen en geven aan de community. We hebben allemaal iets moois te bieden aan elkaar. Dat kan nét het verschil maken om de uitdaging waarvoor je staat te overwinnen. Je kan bijvoorbeeld een bodywork, ademsessie, reading, (coach) consult of healing ruilen voor fotografie, branding of merkstrategie advies. Ook is er een aparte pagina waar jij jouw betaalde aanbod meer zichtbaar kan maken. 

”Individually, none of us have all the answers. But by connecting our wisdom, we become greater than the sum of our individual parts. The wholeness we seek is in the creation of our connected wisdom.

– Jordan Greenhall

Haak aan bij mooie initiatieven

Juist nu is er behoefte om samen te komen. Als lid van de community kan je initiatieven bijwonen. Online én offline. Denk aan ceremonies of mastermind groepen voor ondernemers. Het is een mooie manier om samen te zijn, samen te groeien en je netwerk uit te breiden. Ook is er een maandelijkse challenge waarbij je met een groep mensen uit de tribe liefdevolle en bewuste rituelen voor jezelf ontwikkeld. Denk aan; een overvloed mindset, the law of attraction, morning routines, etc.

”Tijdens het lezen van de website krijg ik kippenvel en tegelijkertijd een warm gevoel. Heel mooi, heel magisch! Het voelt als thuiskomen. Ik heb me meteen ingeschreven en wil graag iets moois aan de beweging bijdragen.”

– Peggy Verhoef

Voordelen, je krijgt:

– De mogelijkheid om binnen de tribe hulp te vragen en geven.

– De kans om je aanbod te delen binnen de Tribe.

– Overzicht van ceremonies en/of masterminds die je kan joinen.

– Zeven verschillende e-guides met business en lifestyle tools.

– Elke maand een andere challenge waar je een liefdevol ritueel leert.

– Twee keer per maand een podcast aflevering (zie podcast pagina).

– Korting op events en programma’s dat kan oplopen tot wel €250.

Word onderdeel van de beweging 

Voor een bedrag van €9,99 per maand ben je onderdeel van de beweging. Door een maandelijks abonnement doe je een belofte aan jezelf: vanaf nu ga je élke maand investeren in meer liefdevolle en bewuste rituelen. Je gaat connecten met een tribe van like-minded souls. Je krijgt het supportive netwerk dat je nodig hebt om je bereik te vergroten en mee te bouwen aan een meer bewuste wereld. Als je op onderstaande knop klikt zie je welke abonnementen we aanbieden. Word je lid? Dan krijg  je een e-mail met instructies en inloggegevens voor het platform zodat je andere members online en offline kan ontmoeten.