Speel het spel.

 

En verbind dieper met jezelf en je geliefde(n).

Geef een uniek

cadeau aan jezelf

of een ander

Wil je jezelf, een goede vriend, familie-lid of zakenrelatie een persoonlijk cadeautje geven? Het Make Love Work kaartspel is ontworpen met als doel om dieper te verbinden. Met jezelf of anderen. Om een gesprek of samenzijn een verrassende en verdiepende twist te geven. Het spel is ontworpen door Mariëtte Ruggenberg, founder van Make Love Work en De Upstarter.

Het verhaal van de artiest

Mariëtte begon met het maken van tekeningen nadat de relatie met haar grote liefde was verbroken. Ze ging door een diep transformerende periode heen, met intense emoties als woede, verdriet, onzekerheid, maar ook kracht, moed en een nieuw gevoel van liefde en zelfwaardering. In een poging om dat wat ze voelde een plek te geven maakte ze tekeningen. Want soms zijn woorden niet toereikend genoeg. Na elke tekening viel alles ineens op zijn plek. Ze realiseerde zich dat de gevoelens waar ze doorheen ging eigenlijk kunstwerken zijn. Mariëtte wil je uitnodigen om alles wat je meemaakt in liefde te ontvangen. Om datgene wat je voelt en ervaart te zien als kunst.

Zelf spelen?

In dit kunstzinnige kaartspel spel deelt Mariëtte de tekeningen die ze heeft gemaakt. Het spel helpt met reflecteren op wat er in je speelt. Je kunt het zien als een soort innerlijk kompas, waarbij elke kaart een unieke boodschap of verhaal heeft. Het spel creëert meer begrip en verbinding, met jezelf en je geliefde(en). Voor €22,50 (exclusief verzendkosten van €3,64 in NL en €10,80 in België) heb je het spel in huis.