fbpx

Onze Programma’s

 

Investeer in jezelf en daarmee in de missie

Vergroot je bereik it’s time to Rise

Voel je dat het voor jou tijd is om de volgende stap te zetten? Check dan hieronder onze programma’s. Het Make Love Work event was op 16 oktober 2020. Heb je dit gemist of wil je graag nog een keer met ons de magie beleven? In 2021 geven we op zaterdag 22 mei en 16 oktober weer een bijeenkomst. Het jaarprogramma start in februari 2021. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil worden gehouden wanneer er een nieuw event of programma start.

Let’s Make Love Work 2 jaarlijks event €149,-

 

Op het jaarlijkse Make Love Work event ontmoeten we elkaar. Je gaat naar huis vol inspiratie, in verbinding met jezelf, je missie, en met nieuwe waardevolle contacten. Het programma wordt gedragen door de vijf vrouwen achter Make Love Work die jullie meer vertellen en laten ervaren over hun specifieke expertise. Elk jaar is er een event in de stad (Amsterdam) en op een prachtige locatie midden in de natuur.

It’s time to Rise Jaarprogramma €2999,-

 

Mariëtte, de founder van Make Love Work heeft een diep transformerend programma ontworpen waarbij je jezelf als autoriteit in de markt zet. Je leert hoe je in het nastreven van je ambities bij de essentie van je bedrijf blijft. En je gezondheid op één zet. Je gaat ondersteunende relaties opbouwen, op werk én privé vlak. Je neemt de lead, spreekt je uit en zet jezelf als high-end brand in de markt.