fbpx

Onze Programma’s

 

Investeer in jezelf en daarmee in de missie

Vergroot je bereik it’s time to Rise

Geloof jij dat we ons leven liefdevoller mogen inrichten? En wil je meehelpen met de verandering naar een bewuster systeem? Met elkaar kunnen we het verschil maken.  Op ons jaarlijks Make Love Work event ontmoet je een tribe van gelijkgestemden die net als jij willen meebouwen aan een meer bewuste, holistische wereld. Je gaat naar huis vol inspiratie, in verbinding met jezelf, je missie, en met nieuwe waardevolle contacten.

De kracht van overgave

Je geeft jezelf deze dag toestemming om los te laten. Om te rusten. Om samen te zijn. Om diep te voelen. Te ademen, te dansen en zingen. Je krijgt deze dag adem-werk, yin yang yoga, een business/life strategie sessie en cacao ceremonie. We openen en sluiten het event samen. Waarbij we als Tribe een intentie zetten en de commitment voor ons (nieuwe) spoor uitspreken. Verwacht live muziek, dansen op blote voeten en heerlijke healthy snacks. Dit alles onder het dak van ‘de Duif’ een verborgen parel op de Prinsengracht in Amsterdam. Waar we rust en ruimte creëren in de drukte van de stad. 

Ceremonies

Tijdens de adem sessie laten we spanningen los die zich in ons lichaam hebben vastgebeten. De plekken waar je spanning vasthoudt laten een niet doorleefde angst zien. De angst dat je niet ondersteund bent, dat je niet geliefd bent, dat je fouten maakt. Dit laten we allemaal gaan. Om plaats te maken voor meer vertrouwen en zelfliefde. Kim begeleid je na de adem sessie dieper je lichaam in via een yin yang yoga sessie. En vertelt hoe je de vijf elementen kan gebruiken om jezelf te helen en in balans te brengen. Je ervaart hoe heerlijk het is om in je lichaam aanwezig te zijn. Om alles te voelen stromen. 

Leven vanuit overvloed

Welke dromen wil jij leven? Met de ademsessie heb je losgelaten wat je niet meer dient. Nu kan je kijken naar datgene wat jou roept. Romy, Isabella en Mariëtte laten je ervaren hoe je vanuit flow en overvloed kan leven en ondernemen.  Je gaat terug naar je essentie en beslist vanuit daar wat de volgende stap gaat zijn in jouw (werk)leven. We praten over de ‘money-mindset’, over hoe het durven vragen van geld voor je dienst/product een vorm is van zelfliefde en zelfwaardering. Vervolgens voel je, via een hart meditatie van Tess, hoe je nog meer in alignment met je eigen hart en purpose leeft. We ronden de dag af met een cacao ceremonie, live muziek en dansen (op blote voeten). 

Programma

09.30 – 9.45 : Opening ceremony

09.45– 10.30: Transformational breathing

10.30 – 11.00: Yin yang yoga

Break

11.30 – 12.30: Business/life strategie sessie

12.30 – 12.45: Hart meditatie

12.24 – 14.15: Live muziek, cacao ceremony & dansen

14.15 – 14.30: Closing ceremony

Schrijf je in voor het event

Het event is op vrijdag 16 oktober. De investering is €149,-. We laten maximaal 30 mensen toe. De ticket verkoop verloopt via Eventbrite. Dit event is UITVERKOCHT.