Ons verhaal
153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-153,bridge-core-2.2.1,ppwp-short-code-post,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ons verhaal

 

Hoe het begon, en waar we naartoe gaan.

Ons verhaal

 

Hoe het begon, en waar we naartoe gaan.

Een community van

Bewuste pioniers

Het verhaal van Make Love Work is begonnen met vijf vrouwen, met aanvullende diciplines: Kim (Ayurveda), Romy (bewust ondernemen), Mariëtte (seksualiteit en relaties), Isabella (selfcare) en Tess (leiderschap).

 

​We vonden elkaar uit liefde voor ‘het vak’ van healer, ondernemer en pionier. En ineens beseften we: ‘Wow… we zijn de eerste generatie vrouwen die samen onafhankelijk zijn!” Ieder van ons heeft haar eigen platform. We staan op onszelf maar we zijn veel krachtiger als we samenwerken… dus waarom doen we dat dan niet?!’ Met elkaar hebben we namelijk een veel groter bereik en een completer, meer diepgaand aanbod. Dat is niet alleen leuk, maar in deze tijd simpelweg heel hard nodig. We (vrouwen én mannen) mogen gaan staan voor de vrouwelijke waarden zoals creativiteit, berusting, verbinding, overgave. Om op die manier de natuurlijke balans te herstellen. 

Wow… we zijn de eerste generatie vrouwen die samen onafhankelijk zijn!

Uit onze gesprekken samen bleek dat we allemaal, op onze eigen manier hebben ge-struggled met het gevoel anders te zijn of afwijkende gedachten te hebben dan onze directe omgeving. Ieder van ons heeft dit uiteindelijk gebruikt als haar kracht en een platform voor verandering gecreëerd. We zijn vrouwen die hebben gekozen om voor de volle 100% onze ‘souls-journey’ aan te gaan. Waarbij we business en spiritualiteit met elkaar combineren. We integreren zowel de donkere als lichte kant van het leven in ons werk. We hebben de antwoorden, en we hebben ze niet. We lachen om onze fouten en helpen elkaar op weg.

Wie is wie

The feminine holds the mystery of creation. At this time of global crisis, which also carries the seeds of a global transformation, we need to reawaken to the spiritual power and potential of the feminine. - Llewellyn Vaughan-Lee