fbpx
Ons verhaal
153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-153,bridge-core-2.2.1,ppwp-short-code-post,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ons verhaal

 

Hoe het begon, en waar we naartoe gaan.

Een community van

Bewuste pioniers

Het verhaal van Make Love Work is begonnen met vijf vrouwen, met aanvullende diciplines: Kim (Ayurveda), Romy (bewust ondernemen), Isabella (zelfliefde), Tess (leiderschap) en de founder van Make Love Work Mariëtte (seksualiteit en relaties). Later zijn er meer mensen aangehaakt, die ook werk maken van liefde en een actieve rol spelen in de community. Tribe Leaders noemen we hen. Zoals Dwight (co-host Make Love Work podcast), Dion (zweethut ceremonies), Thijs (mannencirkels), Anouk (strategie sessies voor ondernemers) en Britta (cacao ceremonies). 

 

​We vonden elkaar uit liefde voor ‘het vak’ van healer, ondernemer, maker en pionier. En ineens beseften we: ‘Wow… we zijn de eerste generatie van mannen en vrouwen die samen onafhankelijk zijn!” Ieder van ons heeft een eigen platform. We staan op onszelf maar we zijn veel krachtiger als we samenwerken… dus waarom doen we dat dan niet?!’ Met elkaar hebben we namelijk een veel groter bereik en een completer, meer diepgaand aanbod. Dat is niet alleen leuk, maar in deze tijd simpelweg heel hard nodig. We (vrouwen én mannen) mogen werk maken van liefde.  

Wow… we zijn de eerste generatie mannen & vrouwen die samen onafhankelijk zijn!

Uit onze gesprekken samen bleek dat we allemaal, op onze eigen manier hebben ge-struggled met het gevoel anders te zijn of afwijkende gedachten te hebben dan onze directe omgeving. Ieder van ons heeft dit uiteindelijk gebruikt als kracht en een platform voor verandering gecreëerd. We hebben gekozen om voor de volle 100% onze ‘souls-journey’ aan te gaan. Waarbij we business en spiritualiteit met elkaar combineren. We integreren zowel de donkere als lichte kant van het leven in ons werk. We hebben de antwoorden, en we hebben ze niet. We lachen om onze fouten en helpen elkaar op weg.

Wie is wie