fbpx

Join the tribe.

 

Dit is hoe je mee kunt doen.

Join de community van

Bewuste pioniers

Het doel van deze Tribe is om elkaar te ondersteunen in het bereiken van je doelen. Via events en het online platform kom je met elkaar in contact. Als je de Tribe joint krijg je:

 

– De mogelijkheid om binnen de tribe hulp te vragen en geven.

– De kans om je aanbod te delen binnen de Tribe.

– Overzicht van ceremonies en/of masterminds die je kan joinen.

– Zeven verschillende e-guides met business en lifestyle tools.

– Elke maand een andere challenge waar je een liefdevol ritueel leert.

– Twee keer per maand een podcast aflevering (zie podcast pagina).

– Korting op events en programma’s dat kan oplopen tot wel €250.

Het hogere doel van de Tribe

Het hogere doel van deze Tribe is om een paradigma shift te bereiken. De shift van gesegmenteerd naar holistisch denken. We willen alle pioniers, healers, ondernemers, leiders, innovators, coaches… iedereen die voelt dat hij of zij hier is om een bijdrage te leveren aan een meer liefdevolle wereld oproepen om NU op te staan.

”Vanochtend stond ik op met een enorm imposter syndrome. Ik was ineens het vertrouwen kwijt in mijzelf als ondernemer en vroeg me af hoe ik dit ga doen zo zonder collega’s. En toen kwam dit! Probleem collega’s opgelost. Het voelt heel fijn om met volle energie en like-minded people te bouwen aan mijn dromen.”

– Anouk Benders

Word onderdeel van de beweging

Om de paradigma shift in Nederland te realiseren hebben we 36.000 leden nodig. Uit onderzoek blijkt namelijk dat je 20% van een bevolking nodig hebt voor de tipping point van een oud naar een nieuw gedachtegoed. Jan Rotmans schreef er een artikel over. Er zijn ‘committed opinion holders’ nodig om de massa te beïnvloeden. Ieder van ons heeft invloed op zijn/haar eigen Tribe van 50 mensen: 50 x 36.000 = 1,8 miljoen. En dat is precies 20% van onze werkende bevolking. Twintig procent van de mensen die nu de inrichting van onze maatschappij bepalen. Kortom we hebben mensen zoals jij nodig.

Hoe werkt het?

Voor een bedrag van €9,99 per maand ben je onderdeel van de beweging. Je gaat connecten met een tribe van like-minded souls. Je krijgt het supportive netwerk dat je nodig hebt om je bereik te vergroten en mee te bouwen aan een meer bewuste wereld. Als je wilt weten wat de specifieke benefits zijn van de community bekijk dan de pagina tribe. Nu al overtuigd? Vul onderstaand formulier in. Je krijgt een e-mail met instructies en inloggegevens voor het online platform zodat je andere members online en offline kan ontmoeten.

Commitment én intentie

Als we zoveel mogelijk leden willen, waarom kiezen we dan voor een betaald lidmaatschap van €9,99 per maand? Dat zou namelijk een drempel kunnen vormen. De reden hiervoor is dat we geloven dat intentie zonder commitment niet zorgt voor daadwerkelijke verandering. Met die €9,99 per maand zeg je dat je niet alleen anders gaat denken, maar vanaf nu anders gaat doen. En dat is wat we nodig hebben. Because if you pay, you pay attention. We hebben mensen nodig die in de arena gaan staan. Die écht werk maken van Liefde. En elke maand besluiten om in zichzelf en de missie te investeren.