fbpx

Lees het boek, trek een kaart

 

En verbind dieper met jezelf en de ander

 

 

Geef een uniek cadeau aan jezelf of een ander

Wil je jezelf, een goede vriend, familie-lid of zakenrelatie een persoonlijk cadeautje geven? Het Make Love Work kaartspel en het boek ‘Liefde als Medicijn’ is gemaakt met als doel om dieper te verbinden met jezelf of de ander. Zowel het boek als het spel zijn creaties van Mariëtte, founder van Make Love Work en De Upstarter.

Het verhaal van de maker

Toen Mariëtte’s relatie met haar vorige geliefde was verbroken, ging ze door een diep transformerend proces heen. Van ‘meisje’ naar volwassen vrouw. Alles kwam voorbij: woede, verdriet, onzekerheid, maar ook kracht, moed en een nieuw gevoel van liefde en zelfwaardering. In een poging om dat wat ze voelde een plek te geven maakte ze tekeningen en schreef ze teksten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een kaartendeck van 30 illustraties en een boek waarin ze haar mooiste lessen in de liefde deelt. Met haar boek en kaartspel wil Mariëtte je uitnodigen om alles wat je meemaakt in liefde te ontvangen. Om datgene wat je voelt en ervaart te zien als kunst.

Kunstzinnig Kaartspel

Het kunstzinnige kaartspel ‘Make Love Work’ werkt als een innerlijk kompas, waarbij elke kaart een unieke boodschap of verhaal heeft. Het spel creëert meer begrip en verbinding, met jezelf en je geliefde(en). Het geeft een gesprek of samenzijn een verrassende en verdiepende twist. In het spel zijn 10 illustraties gekoppeld aan een verhaal uit het boek ‘Liefde als Medicijn’. Waardoor de kaart een nog diepere betekenis voor je kan krijgen. Voor €22,50 (ex verzendkosten van €3,64) heb je het spel in huis.

Liefde als Medicijn

Het boek ‘Liefde als Medicijn’ is een handleiding voor bewuste geliefden. Geliefden die samen maar ook onafhankelijk hun pad lopen. Je krijgt inzicht in je partnerkeuze en de fases waaruit een relatie is opgebouwd. Je leest over relatie dynamieken en leert hoe je een relatie transformeert naar een dynamiek die volwassen en voedend is. Wat dit boek uniek maakt is dat Mariëtte via mythen en sagen duiding geeft aan de menselijke psyche, hechtingsstijlen en relatie dynamieken. Ze brengt eeuwenoude vertellingen naar het hier en nu. Ze gebruikt de verhalen als spiegel voor de ziel. Dit is een boek voor ieder stel dat met elkaar wil blijven groeien en tegelijkertijd in staat is elkaar in liefde te laten gaan. ‘Voor €19,50 (ex verzendkosten van €3,64) heb je het boek in huis. Als je het boek én kaartspel koopt betaal je €40 i.p.v. €48,00 (incl. verzendkosten).

Bestel het kaartspel en/of boek